Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Belgegeçer : 0 (258) 211 57 25
WEB https://denizlipolisamca.meb.k12.tr
Adres : Kınıklı mah. Bursa cad. No/98 Kınıklı Pamukkale / DENİZLİ
VİZYON : Ülke düzeyinde bir adım önce, bir adım önde olmak.
MİSYON : Orta ve ağır düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan öğrencileri; yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda içinde bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen, yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen, üreten bir birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ana cadde üzerinde olup, ulaşımı PAU Kalp Merkezi minibüs ve 110-120-190-191 Denizli Belediye Otobüsü ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Yaşar Kımıl Fen Lisesi ve Denizli Polisevinin yanında, Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesinin karşısındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde olup, Pamukkale Ünivertisesi Araştırma Hastanesi ve Kampüse uzaklığı 200m´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :